ciki de vicces: jelentek az életünkből

ciki de vicces: jelentek az életünkből

Történetek, amiket átélni szörnyű, de aztán utólag mégiscsak mókásnak tűnnek: mindannyian ismerjük őket. Itt az idő, hogy elmeséljek kettőt a mi vicces anekdotáink közül, hogy feldobjon titeket – és minket is:

  1. Pár hete, amikor épp beléptünk egy bolt ajtaján Péterrel, hirtelen megragadta a karomat és elkezdett egy irányba húzni, mondván, hogy “Nézd, ott van a Szabi.” Szabi, a fogorvosunk, tényleg ott állt széles mosollyal az arcán. Különösen nézett ki, de arra gondoltam, hogy biztos fáradt, na meg a fények is mások, mint amilyenek a rendelőben szoktak lenni. Miután üdvözöltük egymást, közölte velem, hogy alig ismert meg. Mondtam neki, hogy biztos amiatt, mert legutóbb puffadt arccal látott, és ezt amúgy is neki köszönhetem. (Akkortájt vették ki a bölcsességfogaimat.) Nem vette a lapot, csak meredt rám zavarodottan és nekem akkor esett le, hogy ő nem a fogorvosunk, hanem Péter egykori munkatársa, akit szintén Szabolcsnak hívnak…
  2. Életemben először anyukámmal jártam Svédországban, 2009-ben. Egy kellemes hotelben szálltunk meg, ahol reggeli is járt a szálláshoz. Első nap le is mentünk az étkezőbe, hogy városnézés előtt együnk pár falatot egy csésze kávé mellett. Minden szuper volt, svédasztalos választék, csak a kávéscsészék voltak iszonyúan kicsik és furcsák. Úgy gondoltuk, hogy ez biztos valami svéd különlegesség, hogy náluk ilyen aprók a csészék, meg hát úgyis annyiször töltjük tele, ahányszor jól esik, tehát nem számít. Sajnos másnap kiderült, hogy ezek nem kávéscsészék, hanem tojástartók. Tudom, hihetetlennek tűnik, hogy össze tudtuk keverni őket, de mások is abból itták a kávéjukat. Komolyan. Talán félvérek voltak: egy kávéscsésze és egy tojástartó szerelemgyerekei.

Senki sem tökéletes 😉 De annyira jó ezeket újra meg újra elővenni! Én most, századszorra elmesélve se bírtam ki nevetés nélkül leírni őket, remélem titeket is felvidítottak egy kicsit.

Nektek vannak ciki, de vicces történeteitek? Osszátok meg velünk kommentben!

RelatedPost7 thoughts on “ciki de vicces: jelentek az életünkből”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.