Máshol megjelent

Hatalmas megtiszteltetés, amikor lehetőséget kapunk máshol is megjelenni. Itt olvashattok még The Puur-féle cikkeket:

Nyomtatásban

Marie Claire magazin, 2017. decemberi szám

Interjú készült velünk a blog kialakulásának történetéről, az olvasóiról, a velük való kapcsolatunkról, őszinteségről és a diétás változásokról. A cikk különlegessége, hogy Gerdi is megszólalt benne, érdemes elolvasni. 😉

máshol megjelent írásaink: The Puur a Marie Claire magazinban #thepuur

PBÚ magazin, 2017. februári szám

Rövid interjú velünk a The Puur blog és név hátteréről, a feltörekvő online piacról és arról, hogy – a közhiedelemmel ellentétben – bölcsészként is valós, elérhető cél lehet a siker és egy olyan karrier, ami intellektuálisan is vonzó.


Online

MELEG LENCSESALÁTA BELUGA LENCSÉBŐL, KELBIMBÓVAL ÉS GRÁNÁTALMÁVAL

Mindenmentes Nóri oldalán jelent meg egy mindenmentes és vegán, inzulinrezisztancia-barát receptünk, ami kiváló választás lehet, ha egy egészséges, diétás és nagyon finom, laktató egytálételre vágyik az ember.

A COOKTA ÉS A THE PUUR KÖZÖS ROVATA 

Szeptember közepétől kezdve a Cooktán is megtaláltok minket, heti 1-2 bejegyzéssel, elsősorban glutén-, tej-, tojás-, kukorica- és cukormentes, IR-barát receptekkel jelentkezünk ott is.

A NŐK, AKIK INSPIRÁLNAK – ÍME A PÉLDAKÉPEINK

A Girl Power! blog csokorba szedett néhány írást, amiben írók és bloggerek – köztük én is – bemutatják azt a nőt, akire legnagyobb példaképükként tekintenek. Már a téma önmagában is nagyon izgalmas, de a válaszok annál inkább: ahányan vagyunk, annyiféle helyről és személytől kapjuk az inspirációt – és bizony az is egyértelművé vált, hogy ebben a versenyben a hírességek alul maradtak. 🙂

BAZSALIKOMOS-SZEDRES MINDENMENTES GOLYÓCSKÁK

A Gluténérzékeny.hu számára készítettem egy 10 perc alatt összedobható, pikáns receptet, amit dietetikusuk is jóváhagyott. A receptet a linkre kattintva olvashatjátok, a háttértörténetről és a fotózás nehézségeiről pedig itt írtam.

ÍGY JÓGÁZNAK A BLOGGEREK

Reni, a Jóga egyszerűen blog szerzője kikérdezett néhány bloggert arról, hogy milyen kapcsolat fűzi őket a jógához. Nagyon érdekes és színes poszt lett ennek az eredménye, én az önfeledt jógázásig vezető rögös utamról számoltam be.

AZ ÉN ÉLETMÓDVÁLTÁSOM TÖRTÉNETE

2016-ban nagy megtiszteltetésben részesültem: a Nézőpontváltó Intézet által kiírt történetírói pályázaton 2. helyezést értem el azzal az írásommal, aminek egyes részei a Rólunk című rovatunkban is megtalálhatók. Történet arról az útról, ami az egészségtudatos életmódig és a blogolásig vezetett.

máshol megjelent írásaink #thepuur