Köszönjük

Köszönjük

Közel három évvel ezelőtt, egy decemberi délután amikor Gerdi leokézta a blog nevét és én elkezdtem gépelni az első bejegyzést az oldalra, ugyanezen a kanapén ültem akkor is, mint most. Lenyűgöz ez a felismerés, hogy az ülőhelyemen kívül szinte minden megváltozott körülöttem. Természetesen én magam is, álmomban se gondoltam volna 2015-ben, hogy ennyire máshogy is lehetek én én.

Nagyon színes és érdekes időszak volt ez az utóbbi pár év, aminek szerves részét képezte a The Puur blog és nem utolsó sorban annak olvasói is. Rengeteg motivációt és energiát köszönhetek nektek, kedves Olvasók, ezért tartottam fontosnak azt, hogy hozzánk méltó módon zárjuk le ezt a fejezetet. Igen, ez most egy búcsú, annak is egy különleges változata. Legtöbbetekkel sosem találkoztam, de mégis közel éreztem magamat hozzátok, összekötött a diéta, diagnózis vagy az érdeklődési kör. Köszönöm, hogy társaim voltatok ezen az úton, hogy kipróbáltátok és kiegészítettétek a recepteket, hogy együtt fejlesztettük az oldalt és segítettünk egymásnak. Köszönöm a sok visszajelzést, kedves szót, képet, biztatást és hálát. A The Puur receptes háza általatok lett élettel teli otthon. Köszönöm!

Most vége ennek az időszaknak, búcsúzom és kívánom, hogy sikerüljön megtartani magatokban azt a kiolthatatlan lelkesedést és őszinte kíváncsiságot, ami a sikeres receptek (és talán a boldog élet?) titkos hozzávalója.1 thought on “Köszönjük”

  • Nagy szinirúsággal veszem tudomásul, nem találok új receptet és cikkeket az oldalon! Igazán sajnálom és szeretnék sok szépet és jót kívánni Neked és Gerdinek is!

    Szeretettel:
    ildikó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.